Seven2 tgck2022 Gerçekten mi ay mutlaka benim en yakın zamanda güzel bi doktora gitmem gerekiyor heyecanlandım 🥰😍
tgck2022 Seven2 haber verirseniz bizede sevinirim ama bence kesin kız detayliyi radyoloji uzmanı mi yaptı perinatoloji mi
Seven2 Nesli46 Eğer gerçekten ayrıntılı bakılsaydı bende öyle düşünücektim doğdu düzgün bakmadı siyah beyaz ekranla 15 20 dkkda baktı erkek dedi geçti renkli olarak göstermedi bile testislere bakmadı 😊
Seven2 tgck2022 Valla şöyle söyleyeyim bi klinikti bi oda vardı muayene etti 15 20 dk çıkarttılar bilgisayardan başka doktorun üzerine imza attı radyolog yazıyodu ama başka bi doktordu
tgck2022 Seven2 detayliyi perinatoloji nin yapması gerekiyor aslında canım o yüzden yanılma ihtimali çok yüksek
dilan3535 tgck2022 perinatoloji doktoru bana 11+5 te %90 erkek dedi kendi doktorum 14+1 de kıza benziyor dedi bu hafta 16. Haftama giricem net öğrenicem inşAllah bence her doktor yanılıyor inşAllah bizimki yanılmamıştır çünkü cinsiyet partisi bile yaptım 😂
tgck2022 dilan3535 çok küçükmüş ama sizinki detayli 18 24 hafta arası yapılıyor perinatoloji tarafından o sırada yanılma olmaması lazım