s_koc Öksürükten muzdaribim ve hastalanmaya basladım galiba iyi gelen neler yaptınız kızlar ilaç neler kullanılabilir bilmiyorum ilaçsız atlatmaya çalışıyorum
huzunkovankusu s_koc valla çok gerekmedikçe kullanılabilecek tek ilaç parol 😂 ıhlamur vs yapıyorum onun dışında balla limonla
Bsraskmn s_koc öksürüğe enfeksiyona özellikle balgam varsa kuru dut kaynatıp içmek birebir. Ayrıca zencefil limon bal karıştırıp gün içinde aklıma geldikçe bir tatlı kaşığı yutuyorum ve ıhlamur içiyorum. Hamile olmasam bile ilaç kullanmayı sevmiyorum genelde hastalıkları bu şekilde atlatıyorum
Eymenmomm Bol c vitamini,tavuk suyu çorba,günde 1 bardak Ihlamur ve soğan sarımsak tüketmeye dikkat ediyorum geçmiş olsun 🤗
Nursl7 @s_koc bende hamileliğimde grip geçirmiştim doktorum sana ilaç yazamam ama ılık suya limon ve bal koy iç o etki eder demişti
Aynur_41 Ben ne kadar dogal kullanımsada gecıremedim sonunda ılac kullanmak zorunda kaldım dogal olarak süte sarımsak atıp 4-5 dk kaynatın ıcın ılık bal lımon yapabılırsınız ıhlamur vs bol sarımsak soğan tuketın geçmiş olsun