Bogaburcu Kızlar pazartesi günü spinal sezaryen olacağım inşallah. İlk doğumum genel anestezi oldu ve çok kötüydü narkozdan ayılamadım o yüzden spinal istiyorum ama çok korkuyorum panik atağım var yapabilir miyim? Hadi tecrübelerinizi yazın lütfen
Kgndus Bogaburcu panik atağın varsa sakinleştirici yapıyorlar merak etme korkulacak bişey yok ilk yürüyüş zor zaten onuda genelde de yapıyorsun hem bebeğini görmek daha güzel bence
AsELinAnneSi__ Bogaburcu Benimde panik atağım vardı ve tansiyon problemim bebeğinizi goreceginiz ana odaklanın etrafdaki sohbetleri dinleyin yani kafanız dağılsın çok çabuk sürüyor emin olun ignede öyle zor bir şey değil kesinlikle dikişler sırasında sakinleştirici veriyorlar odaya uyanik götürüyorlar direkt genel ameliyat olmuştum inan daha zordu sizin ilk de değilmiş Rabbim sağ salim kolaylıkla kavuştursun insallah ☺️🤲
yarencaliskan Bogaburcu korkulacak hiç bisey yok 3 hafta sonra bende Spinal olucam 2.ye Hiç birşey anlamadan bir anda kendini odada buluyorsun
umena Bogaburcu ya sıkıntı yok zaten anestezist sizle konuşurken kesilmiş oluyorsunuz 😂 hemen ardından da bebek çıkıyor zaten bebeği görünce bitiyo panik sadece önce Allah’a sonra doktorunuza güvenin ve bebeğe odaklanın çok güzel bir sey bebeğin ilk ağlamasını görmek
Ozr42 Bendede var ilk gebeliğim spinal istiyorum hem daha rahat toparlama oluyor diye hemde bebeğimi ilk gören olmak istiyorum sadece ona odaklanıyorum inşallah doğum zamanındada öyle kendime hakim olabilirim . Sakinleştirici vurulduğunu duyuldum.
Bogaburcu Sağolun kızlar yorumlarınız için iyi geldi gerçekten 🙏 Bazen bi sakinlik geliyor bazen kötü kötü düşünceler dua edin siz de hamilesiniz kabul olur Allah’ın izniyle ❤️
Cankuss35 Bogaburcu bende panik atak hastasıyım . Gebeliğiniz nasıl geçti ? Nasıl baş ettiniz ? Bu arada kolay doğumlar diliyorum ❤️
Asyaeylul2816 Bogaburcu sakinleştirici vuruyorlar zaten canım o sora hemşire sizi detaylı bilgilendiriyor hiç birşey hissetmiyorsun zaten evet sesleri duyuyorsun ve bebeğinle hemen temas ediyorsun çok uzunda sürmüyor 10-15dk içinde bebeğinizi size gösteriyorlar hiç korkma bol bol inşirah oku sezeryana girene kadar sezeryan zamanda da la havle çek