Minikmucizelere Iki üç gun once guncellendi uygulama simdi tekrar guncelle diyo ve o gun guncelledikten sonra iki gun giremedim yeni yeni girebiliyorum uygulamaya sorun hala giderilemedi mi
mervemurat16 Minikmucizelere tekrar güncellediniz mi peki?eğer ona rağmen devam ediyorsa problem telefon marka model ve cihaz sürümünüzü öğrenebilir miyim?
Halilesma Minikmucizelere ay evet bende de aynısı oldu guncelleyince iki gün giremedm sonra silip tekrar yukledm şimdi yine güncelleme gelmişti bende korkudan yapmadm 🤣 tek bana oldu sandm yazan görünce sevindim 🤭😁
mervemurat16 Minikmucizelere @Halilesma Merhaba,sorunlar çözüldü ve yeni güncelleme gönderildi.Güncelledikten sonra uygulamanın bildirim izinlerini aktif ederseniz rahatça kullanım sağlayabilirsiniz🌸
Minikmucizelere mervemurat16 hayir guncellemedim o gunki gibi tekrar giremezsem diye😅iki gun giremedim gecenlerde çünkü gene ayni sprun olur mu ki Telefonum samsjng A32
mervemurat16 Minikmucizelere bir deneyin güncellemeyi ona göre bana bilgi verin yetkili kişilere durumunuzu ileteyim bende🌸
Minikmucizelere mervemurat16 ama giremediyorum tekrar iste nasi bilgi vercem iki gun hic bi sekilde girmedi basiyorum direk atiyodu ekran beyaz olup