yaseminligunler sevgilikendim yas 29 14 yasımdan beri yasıyorum bi çözümünü bulamadım fitil fayda etmiyo kasıntı içinde sıcak suyla yıkayıp kurulayıp zalain kremden baska carem olmadı hiç ama şiddetli kasıntı yok böyle bir kasıntı ikinci dogumumdan sonra özele gidip ameliyat olucam baska caresi yok artık perişanlık
Kivircik20 Gebe değilim bende. Sürekli mantar oluyorum peynir akıntısı ağrım cok fazla nioli yağı kullanıyorum idrarda yanma yok ama
Haomwok2m Kivircik20 ben artık illah ettik mantardan yeni fitile başladım bunu yüzünden cocuk tedavi göremiyorum
Kivircik20 Çamaşırlarımı yumuşatıcı ile yıkamamaya karar verdim ve kokulu peçete kullanmıştım ondan da oldu sanırım
aslhnkrts9 Bbk88 yok öyle birşey değil perinatolog demişti bana kendisi doçent yani öyle bişey olsa önermez ya kesin çözümü bu dedi kökten ya normal yaktıran da var çevremde hiç bi sorun yaşamadılar
aslhnkrts9 sevgilikendim şuan benimde aynı ve yeniden fitil verdi tam bi kısır döngü düzeliyor gibi olup sil baştan bi süreç
Anneyim5818 Bbk88 baya baya geçmişti hemde. Mantar gibi akıntıyla döküntü de oluyordu o bile olmadı kullandigim zamanlarda
Kivircik20 Kültür testi verdim doktorum bugün yazmış. Normal iyi yazmış verdiğim ilaçlara devam edebilirsin demiş kötü bisi çıksa ayrıyetten açıklama yapar diye düşünüyorum 😞
Kivircik20 Candimax Bbk88 candimax alacaksanız ilk 3 gün içiyoruz üç gün ara veriyoruz tekrar içiyoruz öyle bitiriyoruz kutuyu🍀
Kivircik20 Bbk88 sanırım ben bu sefer kokulu peçeteden oldum diye tahmin ediyorum. İlaçlarımı kullanıyorum yine kasık agrım var sizce normal mi
Kivircik20 @“Bbk88” #Urocare Mixovul Candimax Zaln krem ve takviye verdi synbiotic diye iki kutu aldım 😊