Edaacihan Herkese merhaba öncelikle . Perşembe günü detaylı ultrasonumuz var . Şuan 18+6 yiz. çevremde hiç detaylı ultrason yaptıran olmadığı için nasıl gitmem gerek aç mı tok mu yada nasıl bakıyorlar bilmiyorum bi yardımcı olun 😂
Haticekale Edaacihan canım brn dün aldım randevuyu. Ama 22. Hafta için randevu verdiler. Tok karna gelin dedi sekreter.
Merve123a Edaacihan cnm bende yeni randecu aldim pazarteaiye tok gelin dedi ve tatli bişeyler yiyin dedi
Deletedmom58 Uzun süren bi işlem olduğu için tuvalet ihtiyacı vs gidermiş olun çok tok, çok aç gibide olmayın. Aç olunca bebek hareketsizleşir o yüzden pozisyonlar yeterli olmayabilir ve sizinde o sürede açlığınız artabilir. Yeni yemiş olarak giderseniz sürekli karnınızla uğraşılacağı için rahatsız edebilir. En iyisi orta karar 😅
Edaacihan Vctry1706 bende yiyim çikolata zaten göstermiyor kendini de cinsiyetinide şimdi birde uyur hiç göremeyiz yüzünü cinsiyetini 1 ay daha beklemem gerek görmek için 😂
Edaacihan Merve123a sağol canım öyle yapcam benim perşembe 10:10 da 9 gibi yiyip giderim yemeği çikolatayı iyi çıkar inşallah🤰🏼