Noktacik Ben 🤚🏻 en son kontrolde 1 sene dene olmazsa tedavi denersin demişti doktor. Ve acilen kilo vermemi tavsiye etmişti ertesi ay korunurken daha denemeye başlamadan hamile kaldım.
Hayat70 Tiko Ben 3 yıl sonra gebe kalabilidim.Ama ilki boş gebelik oldu sonu kürtaj.3ay sonra bir daha oldu onda da kanamam çok fazlaydı kalp atışı durdu yine kürtaj.Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir gebelik naisp etsin insAllah tez zamanda.❤️😇
Cagla_17 Tiko 2 arkadaşımın da var ikisi de hamile kaldı doğurdu. Biri ilk doğum, biri ikinciyi doğurdu
Tugcedeniz Ben 👍🏻 hamile kalmakta hiç zorluk yaşamadım artık çok yaygın tabiki her vücutta aynı olmuyor. Ek takviyelerle rahatlıkla hamile kalan da var gerekli tedaviyi olup kalan da hiçbir şey ypamdan kalan da size göre değişir 🙏🏻
Asyaeylul2816 Tiko ilk 4sene tedavi sonrası bitkisel macunla kalmıştım suan 3. Gebeliğimi yaşıyorum 3sene içinde 3bebek🥲🥲nasip etti rabbim
Loliannesi Ben 15 yıldır pcosluyum. Diyet ve spordan sonra hamile kaldım. İlaç, tedavi vs. görmedim. Bu arada 9 ay regli olmadığımı bilirim. Şu an 39+4 üz ☺️
Aleyzeee Tiko bende de polikistik over var gecikti yine 9 gün bazen kasik ağrım oluyor adet sancım oluyor adet oldum diyorum gidiyorum bakıyorum yok bakalım pazartesi tekrar kan vercem ona göre ilaç icicem