Kdrbsr Kızlar reglime 1 hafta var beta da çıkar mı gebelik şimdi kasıklarım çok ağrıyor uykum geliyor sürekli
1palyaco Kdrbsr ben kan verdiğimde gebe olduğumu öğrendiğimde 22 23günlük hamile idim . Yani bu erken yumurtlama olursa kanda çıkabilir tabi .
_almirasmom Kdrbsr benım kızımda 8 gun varken sılık cızgıyle ogrenmıstım erken gebelık testıyle ve beta verdımde 182 cıkmıstı :)
YesimAykut Kdrbsr 1 hafta uzun bi süre erken gebelik testi 4 gün ve 2 gün kala yaparsan daha net olur
Elfthh Kdrbsr benim de erken gebelikt testinde çıkmadı sonuç ne olur bilmiyorum ama kesinlikle hamile değilim diye düşünüp bişey falan kaldırmayın ne olur ne olmaz dikkat edin
jamili Kdrbsr adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Adetim 3 gün geçince normal gebelik testi yaptım çıktı. Kan verdim 3000 küsürdü beta. Kanda çıkar ama gebelik testlerine güven olmuyor.
tgck2022 Kdrbsr ben tam 1 hafta önce vermiştim 3 çıkmıştı bana ne hamilesin ne değilsin diyebildiler bence bir kac gun daha bekler
DeryaE Kdrbsr bende reglime 3 gün kala çıktı çok silik şekilde. Hemen kan verdim 58 çılmıştı beta 2 gün sonra tekrar verdiğimde iki katına çıkmıştı
DeryaE Minikaam-60 doktor bir şey demedi ama haftalarım ile uyumlu ilerledim hep. Geç döllenme de öyle olmuyor diye biliyorum ama emin değilim