Kubrakrdag Bizim geçen haftaya nazaran çok azaldı hareketimiz birde konudan alakasız kilomuz 1.800 dü az geldi normalmi
Esranur049_ Kubrakrdag ben dün akşam bu nedenden hastaneye gittim doktor. Şekerli şeyler ve çikolata ye dedi. Bide büyüdükleri için artık hareketlerinde azalma görülebilir dedi
mavideniz6 Kubrakrdag o haftada hareketlerinde bir iki günlük bi azalma olmuştu tedirgin olmuştum ama geçti şükür .Kilosu da gayet iyi maşallah 🥰
Merimerim Ben de tam 32 haftalığım 2000 gram çıktı kontrolde. Hareketleri bazen tekme şeklinde değil daha çok yer değiştirme şeklinde oluyor. O da yeri daraldığı içinmiş. Bir de artık konuşunca epey tepki vermeye başladı
alleynagg18 Kubrakrdag benimde 33 bitti ama hareketleri azaldı haftaya kontrolüm var bekliyorum kendim hareket ettirmeye çalışıyorum dokunuyorum sürekli
Razee Kubrakrdag 32+1 deyim öyle tekme atmıyor yer değiştiyor gibi hareketleri geçen hafta bi ara baya azalmıştı sonra geri hareketlendi dün kontrolümüz vardı 1950 gram çıktı
Kutlu Kubrakrdag bugün tam 32.haftama girdim. Bugün hareketlerinde azalma vardı. Hiç hareket etmiyor değil ama diğer günlere nazaran az hareket ediyor.🥹
Firstmomfirstchild Kubrakrdag kilosu cok normal :) ben bu hafta gittim kontrole 1950 civari dedi :) tabi ben fazla fazla yemek yiyorum 🥰
Ayseeegull Kubrakrdag bende 33 te korktum bu yüzden acile gittim 😄 Normal demek ki bi gün aşırı hareketliler bi gün sadece yer değiştirme olarak. Sürekli kalbimiz ağzımızda 😄