S17 Gripliyim, burnum tıkalı. Ama bu şekilde mecburen dişlerimi de fırçalıyorum burnumu da temizliyorum bu süreçte ağzımda kapalı olduğu için nefes alamıyorum. Bebek bundan etkilenir mi, yani onun benim nefessizliğimden etkilenme ihtimali var mı
Hazal_124 S17 ilk gebelik galiba korkmayın okuyunca komik geldi yani bana anlıyorum sizi endişe ediyorsunuz ama öyle birsey yok 🤣
Zumrut___ Yaa hayır :) sonuçta sen hayattasın vucudunda o an gerekli oksijen var :) o bi kaç saniye nefes almayınca sana bişey olmuyorsa bebeğinede olmaz Allahın izniyle :)
S17 Hazal_124 boğazımda bir gıcık var bir haftadır geçmedi artık öksürmemek için zor tutuyorum kendimi ama bu seferde kendiliğinden öksürük geliyor pat diye onu nasıl halledicem bilmiyorum
Hazal_124 S17 3 ay bende de oldu öksürük ama geçti sonrasında bebek düşer gibi hissediyorsun öksürükten ama korkma hiç birsey olmaz inan kadar kolay değil yani öksürükle bebek düşmesi veya buruntikanikliliktan nefessiz kalması gibi bir durum söz konusu değil sakın ol ve akışına bırak korkma böyle şeylerden bebek zarar görseydi inan doğum bukadar zor olmazdı demi canım öyle düşün
iremsz S17 Bir bardak sıcak suya yıkanmış kabuğu ayıklanmış mandalinanın kabuklarını koyup 1 saat bekletip sonra suyu iç öksürüğe çok iyi geliyor