Enu1004 Kaç gün oldu hâlâ uygulama üzerinden giremiyorum 😭 Yok mu çözümü bunun? Webden girmeyi de hiç sevmedim sürekli şifre istiyor… kaydetmiyor beni.
gokturkmom Enu1004 silip yeniden yükleseniz? Bende bugün hiç giremedim sayfa geri atıyordu silip yeniden yükledim düzeldi
melisinmutfakblogu Enu1004 ayy 3 gündür bende de sorun var bende telefon bozuldu sandım uygulama silip kaç defa yükledim hep hata verdi şükür bugün girebildim
NovaVina_ Enu1004 Merhaba annemiz, Güncelleme sonrası uygulamayı kullanamayan annelerimiz var. Hata düzeltilerek yeni bir güncelleme gönderildi. Kısa sürede yayına girecek 🌸 Güncelleme sonrası düzelip düzelmediğini teyit edebilir misiniz ?
Enu1004 gokturkmom günlerdir yapıyorum. Çıktığım dakika tekrar giremiyorum ve silip bir daha indirmem gerekiyor.
Enu1004 melisinmutfakblogu ay ben bugün de tüm gün giremedim az çnce yine girilmiyordu son bir deneyeyim dedim şu an girdi.
Enu1004 NovaVina_ merhabalar az çnce giremiyordum ama son bir kez daha silip tekrar yükledim ve şu an sorun yok gibi 🌸 teşekkür ederim
NovaVina_ Enu1004 rica ederim. Keyifli Forumlar 🌸 bir sorun olursa bu post altına görsel olarak iletebilirsiniz.