Cankuss35 Kızlar küçük küçük başladı ve çoğaldı kısım kısım üst bacağıma kadar çıktı bunun için ne yapabilirim travazol krem kullanıyorum ama etki etmiyor daha fazla olmasından korkuyorum başına gelen varsa deneyimlerimizi paylaşalım
ASE6154 Cankuss35 mantara benzemiyor gördüğüm kadarıyla mantar genelde etrafı kırmızı ortaya doğru daha ten rengine yakın oluyor.
Hatice_70 Cankuss35 merhaba kaç haftalık hamilesiniz kilo aldığınız için çatlak oluşmaya başlamış benimde boyleydi şuan çatlaklar büyüdü tabi yani böyle kalmayacaklar😊 ama yine doktorunuza sorabilirsiniz benim böyle olduğu için söylemek istedim
Cankuss35 hayalim35 sanmıyorum daha önce de böyle yaşamıştım sıkıntı stresten kaynaklı . Ama bayadır olmuyordu . Hamilelikte artıyormuş böyle şeyler ama ne olduğunu anlayamadım
hayalim35 Cankuss35 ilaç için olmasa bile ne olduğunu öğren Allah korusun ya ciddi bişiyse ilaç alınması gerekiyorsa
hayalim35 Cankuss35 bazen bilmedikleri bişi olunca yazmıyorlar maalesef kaç post bnm öyle güme gidiyor
hayalim35 Cankuss35 21+4 haftalık olduk zor geçiyor ya çok ağrım oluyor aşağıda hissediyorum bnde bazen bacağımı hareket ederken bile hissediyorum rahatsız oluyorum ağrı oluyor
Cankuss35 Hatice_70 ne çatlağı 😂 bu öyle birşey değil canım . Daha 13 haftalığım ve 1 kilo aldım daha bu başka bişey çatlak değil zaten
Hatice_70 Cankuss35 dedigim gibi benim öyleydi o yüzden söylemek istedim veya resimden bana öyle gelmiştir geçmiş olsun