Arya10 akkrn ben 2 hamileliği öğrenir öğrenmez duyurdum ama eğer 3. Deniyoruz olursa 9 ay söylemicem gerçekten hiç gerek yok boş ver yoksa susmazlar ne acelen vardı diye sanki kendileri bakacak 😁
ilongirav akkrn ailelerimize 6. haftada yani öğrenince söyledik, diğerlerine 14. haftada söyledik tabii ne olur ne olmaz diye
An53 Aileme kalp atışını duyunca söyledim geri kalan insanlara sülaleme falan 15. Haftada cinsiyeti öğrenince söyledim
Nurov Cankuss35 hımm ben folik asiti gebelik boyunca kullanıyorum yani ilk hamileliğimde öyle yapmıştım bunda da öyle yaparım sanırım, her doktorun stili başka bu konuda sağlıklı olsunlar da🫶🏻
Nurov Cankuss35 evet doktorlara kaldık bakalım, eski doktorum oğlanı 13. Haftada söylemişlerdi bakalım inş buda öyle olur bakalım heyecanlıyız😌
Sinemgndg akkrn 7 haftalıkken öğrendik zaten kaç seneden beri bu anı bekliyorduk hem benim aileme hem eşimin ailesine hemen söyledik sadece akrabalar ve yakın çevrede karnım iyice kendini belli edince öğrendi
Yonca_26 akkrn aylelere hemen söyledik cünkü cok beklenen istenen biseydi bizde iki negativ tüp bebek sonrasi özellikle yani pek disa duyurma taraftari degiliz korkuyoruz bisey olmasin bebege diye ama yinede duyan duyuyu valla
Eylemsenet akkrn 3 haftalıktı öğrendiğim de miniğim şu an 35 haftalık. 🥰 ertesi günü güzel bi sürpriz ile söyledim çok güzeldi 🥲
cerenyildirim akkrn selamlar hayırlı olsun :) Biz kanda beta görünce birinci derece ailemize söyledik. Şu an 11 haftalık yakın çevremiz biliyor sadece.