akkrn ilkinde 3 aydan sonra dedim ben
İkinci gebeliğimde şimdi yani ikizdi başlarda zorunlu olduğum için görümceme demiştim onda kalıyorduk ve çok kötü olmuştum eşimin tarafında iş yapmazsan kötü bakılıyorsun bende açıklama yapmak zorunda kaldım (hiç bsye mecbur değilmisim oda ayrı bsy tabi benim gereksiz ozguvensizligim di) onun üzerine Tabiki kayinvalidem ler vs öğrendi yoksa ben annem hariç hiç kimseye demedim demek istemedim, annemle kayinvalidem arasında ayrımcılık yapmak istemezdim ben nasıl anneme diyorsam eşim de annesine söyleyebilirdi Tabiki ama doğuma yanına geleceğim için anneme dedim, yoksa ona bile demezdim
Kayınvalidemin de nazar ettiğini bir kaç olaydan dolayı farkettim, yinede günahını almak istemem ama ikiz olduğunu öğrenince durumu içinde abartıp bsyler olmasından şüphelendim… Zaten sonra yayıldı çünkü eşimin tarafı ağız tutamıyor maalesef
Kötü hamilelik geçirdim birini kaybettim falan yani kimseye suç atmıyorum Tabiki herşey imtihan nasip, ama sakınmak gerektiğini düşünüyorum ben. Keşke tek bir kişiye bile demeseydim. Sebep insanlar bile olmasa içim rahat olurdu yayıldı diye vesveseye düşmezdim.