_almirasmom akkrn adet gunumde test yaptım hemen sılık cızgı netlesmeye baslayınca esımı arqdım cok sasırdı sevındımı sevınmedımı bılmıyorum cunku korunuyorduk ve bız kızımı zor arayıp bulduk cok paralar doktuk catlatma ıgnelerı rahım fılmlerı kullandım sayısız ılac 1 sene sonunda olmustu ve bu hamılelıgımfe korunuyorduk kızım 9.5 aylık suan 6 haftalık hamıleyım hala saskınız Allah ol derse oluyo🥹
akkrn Gerçekten Rabbim ne zaman nasip ederse oluyor çok isteyince bazen gecikir düşünmediğiniz zamanda olur duygusal bi durummuş sizinki, sağlıcakla alın kucağınıza 🫶🏻 _almirasmom
tugbadurmaz34 akkrn Ailenize söylemek için kalp atışını ve bebeği görmeyi bekleyin derim biz öyle yaptık tamamen netleştikten sonra söyledik 7. Haftada 16. Hafta da da cinsiyeti öğrenince önce instagramda tüm sevdiklerimize ve akrabalara duyurmuş olduk 1 hafta sonra da cinsiyeti paylaştım zaten daha doğuma kadar da bir şey paylaşmam herhalde
Elifinannesi5454 akkrn doktora gttm kalp atısını duydm snrasnda soledm ılk hamılelıgımdede ole oldu bundada ole oldu
esmerrmm akkrn annelerimize hemen söyledik tabiki onlardan saklamak olmaz ☺️, ama çereye henüz soylemedik bi kac gune haber uçar , 13+2 haftaligim , 3 ayın olmasini bekledim
Cankuss35 akkrn ben direk söyledim valla nazar değecek diyenleri anlamıyorum duanı okursun tamam biter Allah’ın verdiği canı kim alabilir . İlk kez ben mi doğurcam sanki bana görmemişlik gibi geliyor
Momofelisa Cankuss35 Allah göstermesin ama tekrarlayan kayıplar yaşarsanız anlarsınız o görmemiş dediğiniz insanların psikolojisini.
Ozg06 akkrn kalp atışını duyunca ailelerimize iş yerindeki çevreme 5. Ayda diğer akrabalarda yine aynı 5. Ayda daha bilmeyenlerde vardır
Kadriye_cnck akkrn 11 ya da 12 haftalıkken söylemeyi düşünüyorum. Ocak ayının ilk haftası randevum var bebegimin sağlıklı olduğunu öğrenince ailelerimize söyleriz inşallah.
leylaaa1268 akkrn Sağlıkla al kucağınıza canım🫶🏻🥹İlk 2 ay kimseye söylemedim(ailem hariç) 3 ayın sonunda akrabalarım öğrendi🙂
Elifinannesi5454 akkrn zaten tutamamstm içimde aile buyuklerıne soleynce onlarda gerı kaln kısma sölüo😂
asell13 akkrn 5 haftalıkken öğrendim yakınımdakilere aileme söyledim sonra 9. Haftada kanamam olunca herkes duydu oğlumda 6 aya kadar söylememiştim
AymTii akkrn Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayacağım modunda bi insan olduğum için öğrendiğim gibi söyledim aile ve yakın çevreme 😂 3 haftalık falandı ben öğrendiğimde düşün yani 😂😂😂