ElaEge Arkadaşımın 4 gün regli gecikmiş ilk beş dkda görüntü böyle biz çok hafif çizgi görüyoruz size soralım dedik
Hasadser ElaEge çok hafif bir çizgi var sabah ilk idrarla tekrar deneyin daha net görülür diye düşünüyorum veya kan verirse çıkar hemen anlayabilir
[silindi] Sabah ilk idrar en sağlıklı sonuç verir kasette 🙏🏻😊 sabah tekrarlanmalı,sabredebilirseniz sabah tekrar bakın.İlk 5 dakika önemli. Eğer akşam akşam duramayız bu heyecanla derseniz de acile gidin derim ben çatlarım çünkü bu işlerde 🤭
ElaEge [silindi] daha 6 aylık evliler sevincle korku arasında suan eşini heveslendirmemek icin sabah evde test yapıcak😂
Adenala ElaEge Yarın ilk idrarla testi yenilesin pazartesi de sağlık ocağında kan versin canım bu silik çizgi yarın daha belirginleşir benim öyle olmuştu beta arttıkça o çizgi de netleşiyor 😇
ElaEge Adenala aynen öyle yapıcak benimde belli belirsizdi ilk gün sonra koyulaşmıştı vardır inşallah ya
Adenala ElaEge İnşallah canım Allah gönlüne göre versin Normalde adeti gecikmiyorsa ya da herhangi bir rahatsızlık yoksa vardır Allahın izniyle