[silindi] Sergul1425 Sergül benim de üç yolum var biri senin yaşadığını tecrübe etmek.Diğeri boş gebelik ya da sağlıklı devam edilmesi.Bu üç yoldan birine gideceğiz de hayırlısı.Rabbim hayırlısıyla kucağımızı boş koymasın İsteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sergul1425 [silindi] Aminn inşallah Rabbım hayırlı olanı versin sana. isteyen herkese de nasip etsin inş
[silindi] ESMAARAS ya sorun beta 😔 beta iki günde iki kat artması gerekiyor ya.Geçen hafta kese görünmeyince tesadüfen fark ettik beta artışı iki kat ilerlemiyor.Problem beta.
[silindi] ESMAARAS Cuma keseyi gördük 4,5mm di. Bugün(salı) da kese 7,1 mm olmuş. Kesede gelişme var.Kese büyüklüğüne göre de 5+3 ile uyumlu dedi. Ama beta artışı %50 olduğu için endişeleniyoruz.Kese var beta artışı düzgün değil
[silindi] xx16xx evet progestanın betaya bir etkisi olmaz dedi doktor doğruymuş ya demek ki kendisi ilerliyor kese
Kubradagdevren [silindi] ama kese göründüyse artık betayla işiniz kalmaması lazım doktorlar yanlış mı yönlendiriyor diycem ama koskoca doktor bizden iyi mi bilicek yani yanlış anlamayın boş gebelik ya da farklı bi durum söz konusu bile olsa ki inşallah yoktur sağlıklı bir gebeliktir beta artmaya devam eder bence siz bu sayılarla kafanızı yormayın kesenizi gördüyseniz hamileliğin keyfini çıkarın sakin olun evhamlanmayın bol dua edin ❤️
[silindi] ESMAARAS (Geçen hafta) 11 aralık Pazartesi 1075 13 aralık Çarşamba 1395 15 aralık Cuma günü 1695 (Bugün) 4 gün sonra (19 aralık salı) 3108
xx16xx xx16xx karın üstünden mi bakıldı Hafta sonuna dek bi aksilik olmazsa yolk çıkar sanırım inşallah kesenin uyumlu gitmesi bile çok iyi cumartesi tekrar beta takibi yapılacak mi
[silindi] Kubradagdevren Bir yönden tamamen iç sesim olarak dökülmüş sözlerin ya ben de aslında böyle düşünüyorum kese göründükten sonra beta bakılmaz doktor istemez rutinde gerek de yok zaten beta max seviyeye ulaştıktan sonra seyrinde ilerliyo benim betam atıyorum 2 hafta geç ulaşsa da maxa ulaşır yine yakalanır yani bu herkes gibi
[silindi] Kubradagdevren ama diğer yönden işte bunu fark edebilmiş olmamız bile benim için gerçek bir nimet.Çünkü fark edilmeseydi şuanda olduğum gibi temkinli ve farkındalıklı olmazdım.Bu gerçekten benim için çok önemli. Şöyle.İlk gebeliğimde 10.haftada herşey güzel ilerlerken ansızın pat diye bebeğimin kalbi durdu ve ben o yıkılışı o çaresizliği öyle yaşadım ki tarifi yok.Şuan olumsuz ihtimallere karşı farkındalığım var.İstemesem de hazırlıklıyım.İçindeyim durumun biliyorum. Bu betanın sağlıklı artmaması bize bir işaret olabilir diye temkinliyim açıkçası üzülerek.Önümdeki ihtimalleri görüyorum.
[silindi] Kubradagdevren Desteğin için çok ama çok teşekkür ederim paylaşmak dertleşmek tanımasak bile iyi hissettiriyor.Teşekkür ederim ❤️❤️❤️🤲🏻🙏🏻