rabisskocc Pazartesi günü etlikte olucam burcu gündoğdu diye bir doktora aldım randevuyu plasenta kanaması var dediler bide orda görünmek istedim hazır gidiyorken çıkmak istedim, nasıl bir doktor ?
Gaye1402_ rabisskocc inşallah asistanları denk gelmez ben etlik şehir hastanesinin kadın doğum doktorlarından hiç memnun değilim özele geçtim o yüzden
rabisskocc Gaye1402_ valla bilmiyorum ki bana burda özelde kalınlaşma görülüyor dddiler kendi devletteki doktorum da kanama alanı gördüm dedi biri kordon dlanması yaşarsın ötekisi erken doğum yaşarsın dedi gitmişken görünmek istedim
Gaye1402_ Bburrcu güler şahine gidiyorum balım kendi kliniği var diğer yerlere göre ucuz da ve yorumlara bakarsan zaten mükemmel bi doktor ben çok memnunum
Maryhoney İnci Kahyaoğlu gidiyorum bu arada bu doktorla gorusmuyorsun asistan hep . Ben bahsettiğim doktorun asistanlarindan memnunum şimdilik 21. Haftadayim özele gücüm yetse zaten buralarda vakit kaybetmem açıkçası
rabisskocc Maryhoney anlıyorum 🥹benim kendi tercihim devlet, özele de çıkıyorum arada bende 22+3üm ama bi büyük şehirde de deniyim şansımı dedim