Raziyenurx Kızlar özel hastanede 9 gün içinde tekrar gidince ücret alınmıyor ya mesela aynı dokuz günün içinde iki kez gitsem yine ücretsiz mi olur nasıl olur
minimix Raziyenurx bizim kontrollerimiz 15günde bire düştü 15 gün sonra gittiğimiz kontrol muayenesi diye geçiyor ücret almıyorlar. Ama öyle diye not ettirip hatırlatıyoruz sizin de ücretsiz olur muhtemelen ama 9gün sonra pek farklı bişey söylemez doktor
Cgdmerl Raziyenurx sadece ilki ücretsiz olur, diğer türlü 9 günün içinde her gün gider zaten insanlar kullanırlar bunu
Betul-97 Raziyenurx Ben sorduğumda 10 gün içerisinde hatta 10.günde dahil doktor kontrol için çağırırsa bir kereliğine mahsus ücret ödenmez.
yagmurrrra Raziyenurx bizim hastanede gidebiliyosun 9 gün içinde istediğin kadar çocuk bölümüde böyle mesela oğlum hasta 9 gün içinde hergün kontrolü vardı gidiyoruz hergün vermiyoruz para
Raziyenurx minimix ben dört gün sonra gittim kontrole dört gün sonra tekrar cagırdı ama bakalım ücret alınacakmı yani sekiz gğn sonra gştmiş olacam bu gidişmde ücret ödemedim
Raziyenurx Betul-97 evet bir kez verilmiyor ama dokuz on gün içinde tekrar gşdersem ücret alınır mı acaba
Bburrcu Raziyenurx bende ilkınde ücret oduyorum dokuz gün de ucretsız kontrol olabiliyo mesela ucret odedım muanede kontrole cagırdı ucret odemedım leke oldu gıttım dokuz gun ıcınde ucret odemedım heryerde farklı galıba
cokbilmismom Raziyenurx, ben üç kere gitmiştim mesela 15 gün içinde hiç muayene ücreti almadı tekrar. Sonuçta 15 gün hakkınız var kontrol amaçlı
eylmz Raziyenurx ilk zamanlar 10 Gün hakkımda 5 kere gittiğimi bile hatırlıyorum. Kontrol süreci olduğu için hiç ödeme alınmadı ve alınmaması gerek