1s1e1d1a_ Sedagnlty 25.haftadan beri aşağıda sadece vajina kemiklerine ağrı yapıyor çok şükür 39.haftaya giricez bir sorun olmadı
aslhnkrts9 Sedagnlty benim 17.haftadan beri öyle baş geliş duruyo şuan 21+3 sadece çok ayakta kalırsam ağrım oluyo karnım belim ağrıyor haftası küçük size göre ama dönse bile sürekli o şekilde duruyormuş dr dikkat etmen lazım demişti
tgbadlgzr Sedagnlty benim de 29 dan beri özel bölge kemik ağrım vardı bebek baş aşağı dönünce ağrırmış normal yani şuan 38iz 29 dan beri o ağrıyı çekiyorum
Sedagnlty sevdenurnur yürürken rahminize baskı oluyor mu sureklı küçük tuvalete gıtme ıhtıyacınız oluyor mu bı de çok ayakta durunca karın agrısı gıbı bı de bel agrısı oluyor mu sızde
sevdenurnur Sedagnlty evet hepsi var tuvaletten çıkmıyorum:( benimde vajina kemiklerim ayrıca çok ağrıyor
sevdenurnur tgbadlgzr tam olarak nerde ağrıyor benımde 5 gündür başladı vajina üst kemiğim dudakların oldugu kısım bıde kasıklarım alt kısmı vajınanın hemen üstü çok tuhaf bir ağrı mesela derin nefes alınca daha artıyor ağrısı bağ dokuları ağrıyor gibi
tgbadlgzr sevdenurnur öyle olur geçmez maalesef, yürürken kalkarken yatakta sağa sola dönerken acır sızlar hep :)
sevdenurnur tgbadlgzr evet aynen :( zormuş ya her trimesterin kendine özgü bir olayı var gercekten 🤦🏻♀️