Embish1993 Kizlar gece dis agrisi beni uyutmadi cok kotu agriyor yurt disinda yasiyorum ve hemen doktora gidemiyorum bana ne onerebililirsiniz birde karanfil iyi geliyor dediler bitane aldim gercekten rahatlatti ama oneripmiyormus dogrumu bilmiyordum
Derinnmom Embish1993 bende kullandım mecburen, tam 4 aydır diş ağrısı çekiyorum dişlerin gayet sağlıklı diyor doktor, bizim ailede genetik hamilelikte diş ağrısı oluyor
Nare-21 Embish1993 hamilelikte diş çürük olmada olmasada her gebe kadında diş ağrısı oluyor doktora gitsende müdahale edeceklerini sanmıyorum 2 3 ayından sonra gebelerde dış tedavisi yapmıyorlar Türkiye’de tuzlu ve sirkeli su ile gargara yapabilirsin yutmadan yada sarımsak koyabilirsin ağrıyan dişine sarımsağı kes ama geçmiş olsun bende çekiyorum diş ağrısını çok kötü
Derinnmom Hem karanfili hemde karanfiliğin yağını aldım ikisi iyi geliyor, bi de tuzlu gargara o da şöyle işe yaraması için 1 yemek kaşığı dolusu tuzu yarım çay bardağı suya koyuyorum su çok tuzlu değilse işe yaramıyor
Embish1993 Cnm saol gercekten karanfim rahatlattj ama korktum bsy olur diye madem sen koymussun dayanamassam kayarim mesela gunde kac defa koyabikiyorsun
Embish1993 Nare-21 çok tesekkur ederim benim sanirim çuruk yapilmasi gerek ama dediginiz gibi yapmiyacaklar 🥺