Kelebek_066 Banaada sebebini sorduğumda devletteki enfeksiyon tetiklemiş olabilir yada bebeğin genetik kromozom yapısıyla alakalı olabilir dedi özelde doktorda aynı şeyi dedi enfeksiyon hariç bebek dışı dedi rahmin aşağısında bu kanama dedi benim oğlumda da oldu Şuan 31 yaşında dedi ben seni pamuklarada sarsam olcak olan olur herşey allahtan dedi bazen Allah bir şeyleri engeller ilerde üzülmemmiz için dedi lakin emriyo sağlıksızsa zaten rahim kabul etmez dışarı atar dedi ilk 3 ay hep oluyor bu şekilde kanamalar dedi ayrıca kanama alanı bitene kadar lekelenmeler olur dedi tekrar kanama da olblr dedi korkma dedi içerde kalan gelir dedi Progestan 200 mg içiyorum sabah akşam kanama olursa vajinadan fitil olarak kullan dedi ekstra prumultn iğne verdi olursa acilde gel yaptır dedi
…
Burda okuduğum bazı arkadaşların doktorlarıda eski biriken kanama olduğunu regliden kalan kanı dışarı atma vs yazdıklarını okudum ve bir zar varmış bebekle birleşen bebek tam yerine yerleşene kadar bu şekilde olablcklerini yazmışlardı…
Çok yakın hemşire ablamda mens olmuş olabilirsin dedi tamamen yerleşme kanamasıda yaşamış olblrsin dedi
Ben plentensadan korktum açıkçası ama pletensa 2. Trimester de oluyormuş genelde 9 ay adet kanaması gibi kanama yaşayanlarda varmış ben çok korktum çok yoğundu ama o an kalbimi ferah tuttum kalp atışı var dediğinde içimde hiç kötü bir his olmadı Allah içime ferahlık verdi çok şükür şimdilik iyi bebiş bende tetikteyım her an..