lylplt karnım arada çok sertleşiyor top gibi oluyor kasılma mı bebek mi itiyor anlamıyorum kasıklarımda da batma oluyor kızlar 37 haftalık hamileyim lütfen bi cevsp verin
lylplt Busraakay_26 çok ağrım olmuyor ama yine de gitmeli miyim daha öncede gittim hastaneye gidene kadar geçmişti ne kadar sürerse gideyim
Tugbaaysimasamet lylplt bende 37 haftalık hamileyim bence bebeğin haraketleri onlar benimde öyle oluyor
Rbytkn lylplt yalancı doğum kasılmaları bunlar 3 ay önceden başlayabiliyor, riskli olmasından ziyade doğuma hazırlık ve çocuğun ciğerlerinin gelişmesi açısından çok sağlıklı bir durum. Annelerin çoğu bu kasılmaları son haftalarda yaşar. 🌸
ruveyda123 Rbytkn evet benim tam 3 ay önce başlamış bulunmakta doktorum hiçbir risk görmedi normal dedi magnezyum verdi beni çok rahatsız etmesin diye son zamanlara doğru ağrıyla geliyormuş ve fazla oluyormuş🌸
Duru24 lylplt çok sık oluyorsa doktora gitmelisin ama mesela bende çok yürüdüğüm zaman ya da ayakta çok durduğum zaman olur biraz uzanıyorum geçiyor. Burda kendi doktorun sen olacaksın kaö dakika kasılıyor sancın oluyor sancın devamlı mı mesela 10 dakikada 1 mi yoksa gün içinde 2-3 kere mi gibi
lylplt Duru24 şuan dakika tutuyorum ama sancı mı bebek hareketi mi seçemiyorum ki çok sancım yok kasılma var sadece
Esragok-k1 lylplt benimde kızımda kasılıyordu toplanıyordu sancımda yoktu ama hastaneye gittik 38+3 de sabah önlüğü giydim doktor geri cıkartırdı açılmam 2 cm vardı bebekde dönmüştü ama ebe dedi hocam çocuk toplanıyor riske atmayalım dedi tama dedi doğuma girdim bebeğin kilosu geçmiş iyiki almışısız dedi
lylplt Esragok-k1 benimde iki haftadır düzensiz,var bugün sanki daha çok oldu gibi ama ağrı sızı yok o yüzden bekliyorum
Semaatrkz lylplt merhaba benimde aynı şekilde oluyor doktorum büyüdüğü ve yeri daraldığı için çok daha sert hissedebilirsin demişti ntsde çekildim sancım vs çıkmadı adet sancısına benzer sancın olursa gel demişti ve benim 30.haftalardan beri oluyor sancıyla ne alakası olabilir anlayamadım 🥰
Ayseeegull lylplt Bende 34+2 yim çok sık olmaya başladı bi sakıncası var mı acaba ya.hareketleri azaldı ama sürekli kendini toplayıp bırakıyor tedirgin oluyorum