Merhaba hamisler😊 size doğum hikayemi anlatayım doktora gidip sezeryana gün aldık hamilelik boyunca bebeğim hep 2 hafta falan onde gidiyordu ve bende hep şekerden suphelendi hoca 2 ay yakın hep sekeri tuttum yani sınırda çıkan günlerim azdı ve bende diyet uyguladım hep kilosu hep önde gidiyordu suyum fazlaydı ondan doktor sezeryan olmamı söyledi hem kilo dan dolayi hemde şekerden dolayi daha çok bekletmeylim dedi ve ben gün aldim sali günü sezeryana olacaktım ama 38. Haftamda pazardan aksam 6 7 gibi sancim.tuttu artık 5 dk bir falan sancilarim artti. Gece yarısı hastaneye gittik 4 cm acilma var sancidan geberiyorum. Doktorlar falan gelene kadar baya cektim. Ve gece 3 gibi sezeryaan alındım normal doğum pozisyonda olan bebeğim suyun patlamasıyla içeride ters döndü ve suyu yuttu o anda doktorun yaptığı manevrayla ayaklarindan çıkardı. Bebegim 4 saniye falan nefessiz kaldı 😔 müdahale edildi falan sonra ağlamaya başladı. Tabi sonrası yogun bakıma alındı 2 gün. Kaldi sonra çıkartıldı tabi ama halen takip ediyoruz Allah muhafaza ciğerleri enfeksiyon tutmaması lazım. Cok zor bir süreçti ya başında böyle.bir durum gecen var mi