rabiaozcans Gamzea35 Meringo pazartesi haberleşiriz kızlar müsait olabilirseniz. her şey çok güzel gider umarım💖
Gamzea35 rabiaozcans kızlar size yazdım 2.30 gibi suyum geldi şuan hastandeyim bekliyorum doğumu açıklık yok dedi bekliyorum bakalım
rabiaozcans -syma1 günümüz aynı, bende 39+6 da gidicem. o zamana kadar güzel mucizeler yaşarız inşallah 🥹
-syma1 rabiaozcans valla o kadar ay geçti Uygulama 8 gün gösteriyor geçmiyor İlk olduğu için heyecan yapıyor sabırsızmı geliyorum bilmiyorum
Svd12345 hllsahinn normal de bn çok bel ve karın ağrısı çektim. Uzun sürerdi. Ama bu defa ara ara vuruyordu. Ama düzenli değildi. Bn DHA çok Bebek hareketi az dye gttm . Gitmemle yatış verildi. İki saat sancısiz hastane de geçirdim taki suyumu doktor patlatana kadar. Ondan snra ağrım oldu üç saatte de doğum gerçekleşti..
mdk8 39+1 benim de. İlk doğumum olacak ,hiçbir belirti yok henüz. Kanala girmemiş hanımefendi, beklemedeyiz. Salı günü doktor randevumuz var tekrar değerlendirecek doktor . Korku, gerilim , heyecan bütün duygular karışık 🥲
nurcakar03 rabiaozcans 39+ 3 kadar bekledim normal doğumu en son doktorum suyun baya azaldı dedi ama 0 açıklık 0 sancı vardı bebek kanala inmemişti kafası baya yukardaydı spinal sezaryen oldum çok istedim normal doğum yapmayı zaten suyu azdı bekleyeceğim en fazla 5 gündü ama iyiki beklememişim sezaryen sırasında bile bebeğimin kafası okadar yukardaydıki baya uğraştılar çıkarmak için uyanık olduğum için herşeyi duyuyordum farkındaydım yani beklesemde boşa bekleme olurmuş ama gerçekten içimde çok büyük burukluk kaldı çok çok istedim normal doğumu bana nasip olmadı umarım size olur🙏🩵
rabiaozcans nurcakar03 çok naziksiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için… inşallah sağlıcakla kavuşuruz bizde, gerisi teferruat💖
rabiaozcans Gamzea35 wooow uğurlu geldi post🥲 ay hadi inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla olur doğumun. haberdar et biziii💖🙈
Cerenimm Bu gece 00.13 te doğurdum bende. Kontrol için hastaneye geldim 3cm açıklık varmış bebek dönmüş. Suyumda sızıntı varmış. Dr. Hazırlıklarını yap gel yatışını yapalım dedi. Suni ile istemiyordum ama nasip yine suni sancı ile oldu. Toplam yatış doğum herşey 4 saat sürdü. Biraz zorlandım tabi çok şükür doğurdum. Herkese sağlıklı doğum nasip etsin Allahım
rabiaozcans Cerenimm kulağa çok pozitif geliyor, toplamda 4 saat çok güzel. herkes daha uzun sürelerden bahsediyor. ilk gebelik miydi? tam olarak kaçıncı haftada doğurdunuz acaba? gözünüzaydın bu arada, upuzun sağlıklı mutlu başarılı seneleri olsun evladınızın💖💖🥹
rabiaozcans Cerenimm tekrar yorumları okurken denk geldimde sormak istedim; bebeğiniz kanalda mıydı peki?😊
Noktacik rabiaozcans post gerçekten uğurlu geldi 😂 benim de nişanım geldi az önce 💃🏼 hadi sıra sende 🌺
Cerenimm rabiaozcans merhaba. Tam olarak 38+6 da yatırım yapıldı. 39+0 da doğum oldu. Gece doğurdum. 2. Oğlumu aldım kucağıma. İlk oğlum 16 yaşında. 16 yıl sonra 2. Çocuk geldi hayırlısıyla. Allah hepimizin evlatlarımızı mutlu huzurlu doğurmayı nasip etsin inşallah. 2. Kez normal doğum seçtim. İlkinden daha fazla zorlandım diyebilirim. Suni ile doğum yaptım ve gerçekten acısını yaşadım ama, sanırım sonrası güzel olacak. Hemen ayaklandım. Daha hastaneden taburcu bile olmadım. Düşünün ❤❤❤❤
Semanurr0 rabiaozcans 40+3 de doğurdum o da planlı veya sancıyla olmadı muayene oldum 2 gün sonra gel dedi doktor tam çıkıyordm bebek hareketlerini sordu azaldı diyince yatış verdi ve o gün doğum yaptım 🙃 hiç beklemiyordum 😊
Semanurr0 rabiaozcans Yatış yaptığımda 2 cm açıklık varmış alttan muayene yapinca nişan geldi sonrasında suni verdiler evet
Youngmotherr rabiaozcans ben de 15 ağustos günü tam 40+0dım ve doktora gitmiştim ne sancı ne açıklık vardı doktor dedi ki pazartesi yatış yapacağım suni ile başlayalım doğuma artık dedi tamam diyip eve gittim. 17yi 18e bağlayan gece pıt diye suyum geldi bebeğim suni istemeyip kendi gelmek istedi 18 ağustos 06:15 de kendi sancımla doğurdum 😂
rabiaozcans Youngmotherr ayy darısı başımıza🥲 umarım bizim içinde gerek kalmaz. çok teşekkür ederim pozitif yorumunuz için😍💖
Gamzea35 rabiaozcans sezeryanla oldu canım ya 12.30 da girdim şimdi kucağımda allahım isteyen herkese nasip etsin