Mnktrtamnk elifekeklikci 24. Haftada 42 iydi 27de 32 ydi bu hafta gidicem kontrole bakıcaz tam 30. Hafta olucak 🤷🏼♀️
ruveyda123 Rbytkn sizinde taş gibi oluyor muydu karnınız her öyle oldukça çok panikliyorum doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor sizin yorumunuz beni rahatlattı şuan🥹
Rbytkn ruveyda123 evet evet o kdr taşlaşiyordu ki boğazımın sıkıldığını hissediyordum o an ciğerlerime baskıdan sanırım.
ruveyda123 Rbytkn ayy gerçekten aynısı Allah razı olsun vallahi cevap verdiğiniz için magnezyum başlattı rahatlatır diye inşallah fayda verir 🌸
Rbytkn ruveyda123 inşaAllah, ama bol bol dinlenmeniz lazım çünkü hareket halinde olmak kasılmalari çoğaltır
Midwife10 elifekeklikci 33+1im 26.haftadan beri kullanıyorum serklajlıyım günde 6 bile kullandım bir ara şuan 3 kullanıyorum genelde 1 filan kullanıyorlar ama ben 1 kullandığım zaman da kasılmam oldu hep şuan çok nadir oluyor şükür 34de sonra 2 ye düşürmeyi düşünüyorum doktor ne zaman kesecek bilmiyorum
ruveyda123 Rbytkn hissettiğimden beri dinleniyorum sağlıkla tam zamanında alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻🌸
ikizmom94 24+4 de kasilma ve sertlesmeden yattım hastanede şu an 25 haftalik olduk çıktım yine başladı kasılmalar ve servisimiz 28 mm olmuş böyle olup 30 lu haftalari gören var mı 🥹
ruveyda123 ikizmom94 aslında çok kısa değil bol bol uzanın dinlenin uzuyabilen bir şey o dinlendiğiniz sürece
Midwife10 ikizmom94 bakın sizin haftalarda yaşadım bende vajinal 18di vajinal en doğru ölçüm karından daha uzun çıkıyor haftanız daha küçük mutlaka başka doktora gidin mağdur olmayın
Midwife10 ikizmom94 tabikide . Doğru ölçüm vajinal. Karındna bakılan daha uzun oluyor başka bir doktora gidin mutlaka
Delidolu elifekeklikci Benimde kasilmalarim oluyor Yeni yeni basLadi Anlamadım Gitti ya Çokta Korkuyorum