Zumrut___ ben bilerek yiyorum. Maydanoz zararli değil çok maydanoz yemek zararlı. Dönerin içindeki kaç Gr olabilir ki ben kahvaltıda her sabah roka maydanoz yiyorum ki ilk haftalardan beri yiyen biriyim su an 38+3 üm hala da yiyorum bir sıkıntı yok. O kdar çok kafaya takmayın her şeyin çoğu zarar sağlıklı denilen şeyi de çok tüketirseniz vücudunuza zararı olur. Her şey dozunda iyi . Hamilelik bir hastalık değil. Canınız ileride sucuk da çekebilir et de çekebilir cips de çekebilir pizza hamburger vs vs. cekebilir ama hepsi uygun pişmesi durumunda veya az miktarda tüketilirse zararı olmaz. Hamileliginizi kendinize zehir etmeyin bence keyfini çıkarın.🌸Bilinçli olmak sizi rahatlatacaktir benim de ilk gebeliğim ve çok araştırdım ilk aylar. Çok rahat ve keyifli hamilelik geçiriyorum çok şükür. Son on gün on beş gün kaldı doğuma tahmini,bu günlerimi ozleyecegim bile. Canımın çektiği her şeyi yedim içtim dozunda olmak kaydıyla. O yüzden siz de bugünlerin tadını çıkartın bence çok kafaya takmayın onu yedim bsey olur mu bunu yedim bsey olur mu diye