Ecexxxxxx Kızlar ben vifolic kullanıyorum sabah evden çıkmadan aç karna sonra kuzenim tok içmen gerekiyor dedi bu sabah içmedim öğle arasında yemekten sonra içerim dedim unuttum e benim düzenimde aç içmem gerekiyor fark eder mi bu durum?
Ecexxxxxx matmazellayy farketmiyosa ben sabah devam da hangisi doğru ya Google dada iki farklı bilgi var napıcaaz ya
Ecexxxxxx yenidenanne34 yaa ben evden çok erken çıkıyorum işe kahvaltı etme şansım yok öğleni bekleyeyim düzene sokayım sabah içmek çok kolayıma geliyordu ama 🥲
_ruyaninannesi_ Ecexxxxxx bu ilaci kullanmadim ama sabah aç karnına demir ve folik asit içeren ilaç vardı aç karnına kusma yapıyordu bnde hemşire sordum yatmadan önce meyve suyuyla içebilirsin dedi doktorun ne dediyse ona göre iç bnce
Parsmommy Ecexxxxxx tok karnina akşam yemekten sonra içiyorum ben . Birde yoğurtlu birşey yediysem arasina 30-45 dakika koyuyorum öyle içiyorum . Benimki multivitamin 28. Haftadayim ama folik asitte var içinde tabiki aynı şey denebilir o yüzden
Parsmommy Ecexxxxxx bu arada ilk vifolic almıştım öğrendiğimde doktora gitmeden hani erkenden basliym diye . Ama yutması zordu ve midem bulaniyordu kokusundan vs. Dr diofol verdi minicik hem yutması kolay hem kokusuz daha iyiydi . Omega zaten multivitaminle dahil 12 haftadan sonra veriliyor yani içindeki omegayida düşünmedim
Done33 Ecexxxxxx bana eczacı aç karnına iç mide bulantısı yaparsa tok karnınada içebilirsin demişti bende tok kullanıyorum
Nalinnn14 Ecexxxxxx ben tok karnına akşamları içiyorum gündüz içince çok acıktırıyor sürekli yiyordum doymak bilmiyordum
_Mother_ Ecexxxxxx yani benim doktorum o şekilde bana söylemişti perinatoliji benim folik asit yetersizliğinden dolayı 1 kaybımda var o yüzden yüksek dozda kullanıyorum doktorum aç karna daha iyi sindirildiğini söylemişti demir ilaçları da aç karna alınıyor mesela