gokyuzununogrencisii Kızlar bu durumu yaşayan varmı neler yaptınız, dün kontrole gittim suyu az görünüyor dedi su iç başkada bsiey diyemem dedi 2 hafta sonra kontrol var yine
iremnur_17 gokyuzununogrencisii 28. Haftada dendi bana da 31 e giricez nasipse ama hala düzelmedi her hafta gidiyorum sıkı takip etmek istedi doktor. Havuç suyu içiyorum bol su birde sağlık ocağında ki ebe elma ye elma suyu da iç dedi inşallah düzelir 🙏🏻
3438FG gokyuzununogrencisii Lütfen havuç suyunu deneyin. Araştırıp doktorunuzada sorun isterseniz. Büyük faydası olacağını düşünüyorum.
gokyuzununogrencisii iremnur_17 yaa anladım neyden oluyo acaba bu, bide gelişimini etkilemedi dimi bebeğinizin canım? Ne diyor doktor her gidişinde
gokyuzununogrencisii 3438FG evet bayağı duydum havuç suyu nu, şimdi robottan çekip içicem , havuç da yiyorum normalde
iremnur_17 gokyuzununogrencisii neyden olduğunu sordum aşırı azalmadığı için araştırmıyoruz dedi şuanlık gerilik olmadı şükür
Minigiim-vebenn52 gokyuzununogrencisii evet doktorum bana da havuç suyu iç demişti haftam senle aynıydı sonra suyu düzeldi çok şükür Hala devam ediyorum havuç suyuna 33 haftalık oldum Birde deveci armudu yiyorum her gün + bol sulu meyveler
Eliff_P gokyuzununogrencisii size tavsiyem havuc suyu icmeniz 24 uncu haftamda ayni seyi yasadim doktorum havuc suyu dene ise yarayan hastalarim.var dedi 5 gun her aksam ictim bir bardak kontrole gittigimde duzelmisti internettende arastirabilirsiniz bir cok insan var bu sekilde suyunu artiran