mucizemgelsin Kızlar selam bulantıdan ölüyorum.. ayağa bile kalkamıyorum.. sürekli oturmam veya yatmam gerek. Afedersiniz sürekli de öğürme geliyor. Ne yapmam gerek ? Acil çözüm önerisi var mı? Medpamid de içsem işe yaramayacak biliyorum daha önce denedim.
matmazellayy mucizemgelsin Prilam de işe yarıyor ama bana 1 hafta sonra yaramamaya başladı bünye alışkanlık edindi herhalde
Hopefulmom mucizemgelsin metpamid içmeyin o daha kötü yapıyor insanı beni mahvetmişti sizede öyle yapmış sanırım az az ve sık yiyin ne aç olun nede çok yok olun aç kalmayın uzun süre oda çok bulantı yapar şuan size iyi gelen yoğurt elma olur birde haşlanmış patates yiyin inanın iyi gelecek bende öyle yapıyordum bunları yiyin yemedikce daha kötü olursunuz
Anneoluyorumm00 mucizemgelsin canım ben ilk hamileliğimde prilam dr kulandim şimdide istedim şuan kulaniyorum sende onu al
Anneoluyorumm00 mucizemgelsin oyy eşine söyle yazdırsın sağlık ocağında falan,seni en iyi ben anlıyorum insan evden dışarı bile çıkmak istemiyor o kadar kötü oluyor geçmiş olsun inşALLAH tez zamanda geçer