Sev_sevda Merve-metin ya bilmiyordum bitki çayını çok teşekkür ederim uyardıgınız için.Kasık agrısı şöyle öksürmekten güç olmuş agrıyor öksürürken göbek altı sanki spor yaparsın ertesi gün bi agrı olurya öyle bi agrı var karın altında o yüzden korktum biraz
Umut_aras Sev_sevda siyah turp duydum içini oyup içine bal koyacakmişiz altına sizan suyu icecekmişiz hemen geciriyormus bi o kaldı denemediğim
Merve-metin Sev_sevda korkma canım üşütmüşsün belli güzel düşün bebeğin sana tutunsun olumsuz düşünüp kendini strese sokma sakın 🙏🏻
Umut_aras Sev_sevda bende aynı durumdayım ne yaptıysam geçmiyor artık oksurmekten bı hal oldum doktor antibiyotik başlatmadi parol yazdı gonderdi valla hayat zehir oldu
Sevvalll42 babyy__ harbiden adam akıllı soru souyorum kendimi yırtıyorum bakılsın diye aşırı sinir bozucu dedikoducu karılar
sacmalamakizim Sev_sevda Canım kısmeti varsa, öksürükte olsa tutar merak etme, kendine iyi bak çok stres yapma yeter. 😊
Sev_sevda Birhayalimvr karnıma güç oluyor artık yumurtalıklarım agrıyordı öksürmekten o yüzden sordum alt karın tarafı agrıyor öksürürken halada geçmedi nasıl bişeyse.Şansuma tedaviye başladım iğne yapıldı hasta oldum
Sev_sevda Birhayalimvr karnıma güç oluyor artık yumurtalıklarım agrıyordı öksürmekten o yüzden sordum alt karın tarafı agrıyor öksürürken halada geçmedi nasıl bişeyse.Şansuma tedaviye başladım iğne yapıldı hasta oldum