Beyzanurk Ne zaman kontrole gitsem bacaklarını topluyor göstermiyor anasına çekmiş 😂 doktorum çok nadirdir bu zamanda bu haftaya kadar göremediğim dedi siz kaçıncı haftada öğrendiniz
emelldemir Beyzanurk çok tatlılar ya çikolata falan yeseydinizz 😊😊 ben de perşembe gösterirse öğreneceğim daha 😊
BhrRzgr_06 Beyzanurk benim ilk bebeğim de böyleydi bu da abisine çekmiş herhalde pazartesi kontrolü var bu sefer gösterir kendini inşallah Allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin 🤲💐💕
Bircanm Beyzanurk bu sene bebişler nazlı 16da gittim bacak arasında kordon vardı 20de gittim bacaklarını kapatmıştı 24te %100 erkek olduğunu öğrendim ama degisirmi diye tereddütlerim var 😂
emelldemir Beyzanurk sağlık olsun diyelim şimdi saklıyor ama elbet gösterecek 😄 benim ki de 12 haftalık olacak gittiğimde erken ama inşallah gösterir 😊😊
Ceylankocak 24.haftada özelde öğrendim ben en son cinsiyetini 😂 çok nazliydi hep kapadi bağdaş kurdu ama sonunda özelde gösterdi kendini parayı seviyormuş bizimki demekki 🤦♀️
Bircanm Beyzanurk o zaman sende geç öğrenecek gibisin ben aç gittiğimde gösterdi net olarak 😅 deneyebilirsin
Lavinya_21 Beyzanurk ben 22 hafta dayım benımkı de henuz göstermedi. Sadece doktor bi kere kıza benziyor dedı daha da göstermedi benımkı. Persembe tekrar gidicem bakalım ınsallah görürüz bu sefer daha bi don bıle almadık cünkü
Sensizolmaz Beyzanurk bizim kemik yapısına göre konuşuluyor ondan bebeğim hala arkasi dönük bize küsmüş inatcimi bilemedik 🫢 32 haftalik olduk Ama asermem karın yapım belimin ağrısı herşeyi erkek yinede kısmet nasip hissiyatimda erkek 😊