Gulaydemircan07 Kızlar benim kullandığım ilaçlar bana yan etki gösterdi kusma gibi doktorum da onun yerine beslenmene dikkat et dedi ne yiyebilirim decavit feramat kulaniyordum bu aylarda kusman bebege zarar verir dedi
Pamuk Gulaydemircan07 Gece yatarken içmiyor musunuz? Şuan da besinlerden kesinlikle ilaçlar dan gelen vitaminlerin alındığını düşünmüyorum. İlacı değiştirin.
Minigiim-vebenn52 Gulaydemircan07 e başka ilaç verseydi sana besinlerden alamam deseydin Omegalı bi vitamin iste
Wera Gulaydemircan07 onun yerine beslenme yerine bir sürü ilaç markası var onu değiştirtseydi daha iyi olurdu hamilelikte beslenme yeterli olmuyor maalesef her ilacın yan etkisinde farklı 6.ayda kan ilacımı başka marka yaptı ilk kullanımda kustum bişeyim yokken yani hapı değişttirt
Smyklkc Gulaydemircan07 decaviti falan bende kullanamadım regrnesis max kullanıyorum bir deneyin isterseniz doktorunuza danışıp
Gulaydemircan07 Pamuk gece yatarken ilac vermedi decavit sabah kahvaltı hemn başında fermanat da yemekten 2 saat sonraydi degistirin dedim ama degistirdikce bünyen zayif dedi beslenmen4 dikkat et dedi süt yoğurt kefir iki doktorda aynisini dedi
Wera Gulaydemircan07 Sağlık ocağına yazdırt yada eczaneden al doktorunun bence dalgınlığına geldin normalde besinlerden zor alıyoruz hamileyken nası kan depolarımız dolacak sen bilinçli ol kendin al kullan doğumdan sonraki bir ay bile kullandırıyor doktor
Smyklkc Gulaydemircan07 bence gıdalardan almanız çok zor regenesis alıp deneyin zaten devlet ödemiyor akşam için ben öyle yapıyorum mide bulantısı falan olmuyor
Smyklkc Gulaydemircan07 290 a almıştık en son ama şuan bilmiyorum internetten de alabilirsiniz orda biraz daha uygun ama bence eczane daha güvenilir olur
matmazellayy Gulaydemircan07 decavit kadar berbat bi vitamin görmedim içtiğimden yarım saat sonra kusuyorum bıraktım doktora gidince söyleyeceğim bende
Smyklkc matmazellayy devlet onu karşıladığı için decavit yazıyorlar ama gerçekten kötü benim doktorum decavitle birlikte gyno ferro sanol yazmıştı bas donmesi kusma ne varsa yan etki olarak hepsini yaşadım bir iki gun içtim sadece
matmazellayy Smyklkc evet canım ya aşırı kötü oldum bende bıraktım şuan kullanmıyorum doktor randevumu bekliyorum söyleyeceğim