KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ yeri daraldı normal kuzum 34 de beri az kanala da girmeye çalışıyorsa daha da azalıyor.
Dilos01 _ruyaninannesi_ benim doktorum bu haftalarda hareket azalması olursa mutlaka gel bakalım demişti eğer uzandiginiz zamanda hareketleri normalden daha azsa mutlaka git arkadaşım son haftalarimiza gelmişiz riske atmayalım Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 evet ya başı aşağı dedi doktor 36 haftalık oldum iki gündür az hareket ediyor temizlik falan derken bişey mi oldu diye korkmadım değil
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ yok korkma canım hareket azalması normal az da olsa ediyorsa sıkıntı yok
Aysnr11 _ruyaninannesi_ Yarına kadar bekleme acile git hareketlerini hissetmiyorum de kalp atışını bi dinle için rahatlasın 1 saatin bile önemi var bu durumlarda. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
42Cey34 36 ya yeni girdim benimki de çok oynuyor ayaklarını çıkarıyor sığamıyor ondan mı yapıyor acaba
_ruyaninannesi_ 42Cey34 benimkide öyle di hareket edince bna iğne batıyor sanki o kadar ağrı yapıyordu şimdi tam tersi karnım hem yumuşak hemde hareket az 🥺
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 bilemiyorum ya canım ayakkata iken kasılma da oluyor yarına randevu Alaçam gibi 🥺
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ bende de var özelikle geceleri regli olacak gibi agrim oluyir karnım taş gibi canım yanıyor. Artık bu haftalarda normal rahim yumuşuyor ve doğuma hazırlanıyoruz yalancı sancılar var
Sbha_13 _ruyaninannesi_ canim ben 34+2de hareket azalamasj icin gittim nstye bagladilar hareketleri duzensiz cikti apar topar sezeryana aldilar bebegim suan 5 gundur kuvezde hastanede Aman seninde oyle olacak diye bisi yok ama gene bi kontole falan git aklinda kalmasin
_ruyaninannesi_ Aysnr11 buradaki acil bişey yapmıyor lar ki Ankara ya yolluyor lar oda araba yok şimdi tatlı bişey ler yiyorum uzanacam hareket ederse gitmem etmese akşam Ankara ya gidecem
Filiz_76 _ruyaninannesi_ bende de var uzandıktan 15 dk sonra hararet ediyo kendinizi yormayın sürekli dinlenin son zamanlar