Meltmg Kızlar 18+3deyim, 2 gündür aşırı kasık ağrısı çekiyorum , yürürken bile kasıklarımı tutuyorum öyle acıyor. Yaşayan oldu mu
Adenala Meltmg Genelde tüm hamilelerde oluyor 20. Haftadayım hala oluyor galiba doğuma kadar olacak rahim büyüyor bebek büyüyor
tugbadurmaz34 Meltmg @Adenela @Yaren1907 @Yenianne7 kızlar bende 17 haftalığım 2 gün önce kasık ağrımdan doktora gittim böyle sancı gibiydi ve akıntı geldi sarı renkte doktor enfeksiyon dedi ilaç verdi mutlaka her kontrole gittiğinizde idrar tahlili vermeyi unutmayın dikkat edin o kadar su içiyorum günde 2-2,5 litre hijyene dikkat ediyorum ama ona rağmen enfeksiyon kapmışım 🥺
Yenianne7 tugbadurmaz34 Evet bende de oldu ilk dönemlerde çok oluyor sonra bol su içtim kendiliğinden geçti, Allah size de şifa versin sıcak tutun kendinizi 🌸
Yaren1907 tugbadurmaz34 ben avm de çalışoyorum ne kadar dikkat etsem de iater istemez enfeksiyon kapıyorum :(
umrumdadegil Meltmg enfeksiyon olabilir canım idrar baktır mutlaka bişey çıkmazsa rahim genişlediği içindir 💜