Myworlddd Kızlar dün ki değerim 28. Günüm normalde düşükten sonra 33 günde 1 regl olurdum bu dün test yaptım silik çıktı gidip kan verdim değerim böyle nasıl sizce
2erkek1kiz Myworlddd güzel canım 39.9 ken benim ki 3 haftalıktı 1 hafta bekleyip doktora öyle gıttım direkt keseyı gördü 4. Haftada 2 hafta sonra 6. Hafta da kalp atışı duyuldu 💕
Kubradagdevren Myworlddd ama istersen pazartesi değilde biraz daha bekle derim bende ilk verdiğim kan 129du ben tam 10 gün sonra verdim 1270lerde çıktı sonrasında keseyi gördük tevekkül et dikkat ederek sabırla biraz zamanın geçmesini bekle
Myworlddd Kubradagdevren ama iğneyi yazdırmak için gidicem kullanmaya başlamak gerek çünkü sonra doktor ne zaman gel derse 😍
Kubradagdevren Myworlddd hadi bakalım iğne sonrası muhakkak kolonyalı pamukla yarım saniye kadar masaj yaparsan fazla morartı olmuyor canım bilgin olsun kendin vurmaya alış birde her zaman yanında biri olmayabilir hatta ben 10 dakika sonra göbekten yapıcam😁
Kubradagdevren Myworlddd ne demek rica ederim ❤️ ilk zamanlarda biraz canın yanar ama bebeğini düşünerek yaparsan fazla sızlamaz hakkında hayırlısı olur inşallah❤️
Myworlddd Kubradagdevren kan verdim cuma akşamı 35.33 bugün kü sonucum 100.1 çıktı sizce iyi mi ve ultrason da gözükmemesi normal mi
seymanuryldrm Myworlddd çok iyi ve tabii ki normal beta HCG 1500 geçince kese görülmeye başlıyor ☺️ Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin insAllah 🤲🏼🌸
Kubradagdevren Myworlddd çok iyi hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤️🪬kese beta değeri 1000 olduğu zaman görünür şuan daha çok yeni ilaçlarını iğnelerini düzenli kullan deterjanlarla çok uğraşma dinlenmene hamileliğin keyfini çıkarmaya bak 🪬🥰
Kubradagdevren Myworlddd bu değer 1 hafta içinde bini geçer zaten 1 hafta sonra rahatlıkla görebilirsinizz