HilalEyce Beyzanrkrkmz Çıktıktan sonra yürüyüş yapmadan önce karnınızı bir örtü ile hafifçe sarın. Yürüyüşü kolaylaştırır. Sarkmasıni engellediği için ağrı az oluyor
mimar_anne Beyzanrkrkmz ameliyatın ne ara başlayıp ne ara bittiğini anlamadım bile ben canım sonrası için tavsiyem anestezi etkisi geçer geçmez kalkıp yürümen yürüdükçe insan daha iyi oluyor ve yürüdükçe gazını çıkarıyorsun ilk ayağa kalkınca da yere bakma direkt karşıya bak birkaç adım atınca zaten açılacaksın nescafe götür yanında ve bol bol iç bol bol da bebeğinle ilgilen hepsi geçiyor 🙏🏼
BTAU Beyzanrkrkmz ben direk sezeryan masasında kusarak uyanmıştım narkozu çıkardım karnımda acıyla uyandımm ağrı kesici vurdular yinede fayda etmemişti tuvalete oturmak ilk üç gün çok zor eşin yada annen yardım etsin mutlaka canım.Bol bol yürümeye çalış.
Happydef Beyzanrkrkmz bol bol yürü yürüdükçe acilacaksin rahatlayacaksin. Eğer sütun gelmezse mama vermekten cekinme iki memeni de 20 dk emzirdikten sonra mama ver sütun yeterliyse zaten ya bebek mamayı almaz yada fazlasını kusar
mimar_anne Beyzanrkrkmz geliyor canım merak etme benim 3 gün kolostrum geldi sonra süt gelmeye başladı zaten kolostrum da çok değerli zaten
zeyykcr Hiç korkma canım herkesin ki farklı.Bol bol yürümelisin yürüdükçe insan açılıyor bol bol kahve ve kayısı tüket kayısı hoşafı felan hastanede verirler zaten gaz çıkarman için.İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın☺️
Arya10 Ayy bende belden uyuşmalı oldum sonra panik olunca genel yaptılar gözümü açtığımda bebeğim yanımdaydı bir daha olsa bir daha genel olmak isterdim nasıl uyudum nasıl uyandım hiç anlamadım bile 😆