Asdfjsjdkks Hamileliğinizi reglinize kaç gün kala ya da kaç gün geçe, kaç beta hcg değeriyle öğrendiniz?
[silindi] Asdfjsjdkks adetime üç gün kala 168 le öğrendim hayırlısıyla tez zamanda sana da nasip olur inşaallah 🤲😊
2prensesannesiiii Asdfjsjdkks gecikmemin 10. Günü 100.2 değerle öğrendim 🙏🏻 Kızımda regla 2 gün kala 103.1 değerle öğrenmiştim
Asdfjsjdkks Ben ilk 2 gebeliğimizi birisini adetime 6 gün kala 13 le diğerini de 6 gün kala 34 le öğrenmiştim.
[silindi] Asdfjsjdkks ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım ama çıkmadı kan testi verdim tesadüfen öğrendim hissediyordum zaten öğrenmek için hastalık bahane oldu 🤭
KFeyza_ Asdfjsjdkks oğlumda geçikmenin 3. Günü 5100 öğrendim Bu hamileliğimi de adetimin 4 gün geçikmesiyle 1590 öğrendim oğlum 3 yaşına yeni girdi rabbim nasip ederse şuan 8+1 deyiz sağlıkla afiyetle huzurla dünyaya gelsin miniklerimiz 🌺🌺
Gzdkpln-94 Reglim cumartesi olacaktı öncesinde Salı günü bhcg değerim 37 idi iki gğnnsonra perşembe verdim 70 lereeydi cumartesi verdim 137 idi regl olmam gün yani . Beş altı gün sonrasında tekrar verdim 1300 lerdeydi