Kızlar Allah’a çok şükür 14 aralıkta dogum yaptım .
Ayın 13 te kontrolüm vardı doktorum suyumun azaldığını ve daha fazla beklemenin risk olduğunu söyledi bebeğim 2800kg 49 cm di yani bunda sorun yoktu neyse eve gittim son hazırlıklarımı yaptım tabiki önceden suni sancının ağrısının nasıl olduğunu bildiğim için çok korkuyordum ama annem kız kardeşlerim eşim hepsi bir yandan sakinleştirmeye çalıştılar beni neyse sabah altıda yatışım yapıldı be suni takıldı en az dozda ve açıklığımda 2 cm di ama öğlene kadar hiç bir şekilde açılma ve yüksek sancım olmadı saat birden sonra dozu yükseltmeye başladılar ve saat üçe kadar 5 cm olmuştu ama artık dayanmak mümkün değildi sonra sancılar baya sıklaştı ve ben artık kendimi kaybetmeye başladım yani o önceki nefes kontrolümü yapamamaya başladım sonra yine muayene etti doktor alttan 7 cm olmuştu ve iki tane daha şiddetli sancı sonrası 9 oldu ve hemşire şuan ıkınıyorsun dedi beğenin başı gelmek üzereydi ben sancıdan anlamadım ve doktor geldi ıkın dedi ıkındım sonra dur dedi ama o anda ıkınma hissini durdurmak mümkün değildi doktor kesi olmasını istemiyorsan dur dedi onun yardımıylada doğdu bebeğim ve hersey bitmişti o an kendimi cennette sandım sıcacık teni Allahım isteyen ve şuan hamile olan herkese yardım etsin inşallah ve bebeğim doğduktan sonra gayet iyiydi akşama doğru morarmaya başladı ve kendine zor geliyordu doktor p gece kalmamı istedi sabah çocuk doktoru muayene adetken tekrar aynısı oldu kusmaya başladı ve morardı doktor kesinlikle bebek yoğun bakımda yatmalı dedi ya enfeksiyon yada başka bir şey dedi bebeğimi yatırdım ve eve geldik dualarınıza ihtiyacım var henüz sütümde gelmedi 🥹böyle olan varmı ne kadar zamanda iyileşir ve çıkar