Cicekliannee 38+5teyim kızlar 4ten sonra iki kez, birisi belimden vuran şiddetli sanci ile uyandım. Aralarını sayamadım uyukladigim için ama sonrasında lavaboya kalktım. Kanlı akıntım vardı. Sanırım nişan geldi 🥲🥲 doğum başlıyor olabilir miii.
Seymom Cicekliannee büyük ihtimal sancılarınız zamanla sıklaşır herhalde ben de bilmiyorum merak ediyorum haber verin buradan 🙃 allah kolay doğum versin inşallah 🙏🏻
Yazmelegi_ Cicekliannee olabilir sancıları takip et hatta bi duş al ondan sonra bak sancıların kac dakika da bir gelecek
Sedefkitir12- Cicekliannee bn nişandan 1 hafta sonra doğurdum ama herkesten aynı olcak diye bişey tok canım sağlıkla al kucağına inşallah 🥰
Cicekliannee Seymom ilk doğumum o kadar tecrübesizim ki ben de yarım saat arayla bir sancim daha geldi 🥲🙈 heyecanla takip ediyorum
Seymom Cicekliannee bebeğinize kavuşuyorsunuz her sancı onun size doğru gelişi 🥰 böyle düşünmeye çalışın tabi mümkünse 🥰 deneyiminizi merak ediyorummm
Cicekliannee Seymom çok teşekkür ederim hayırlısıyla kavuşalım inşallah hepimiz 🤲 ebe ile görüştüm yemek ye dinlen sanci sıklaştıkça hareketlerini artır dedi. Bel ağrım var duşa gireceğim simdi
Cicekliannee Lamia65 çok teşekkür ederim evet ebe de o şekilde söyledi burada boşuna vakit geçirme evinde sancılarını siklastir dedi. Haklıymış ama belden vuran sancılar geçti arada adet sancılarım var
Cicekliannee Yazmelegi_ gece duş aldım sıcak suyla. Çıkınca masaj yaptım bebegim çok sertti onun üzerine biraz uyuyabildim. Simdi muayeneye gideceğim
Cicekliannee Sedefkitir12- kendi sanciniz ile mi dogurdunuz. Ben simdi hastaneye geldim ama sanci yine yok:(