beyzanurytt Kızlar artık dayanılcak gibi değil ölmekten beter bişey özellikle geceleri oluyor asla uyuyamıyorum uyusam bile ağzıma acı su geliyor kaç gündür çok kötüyüm ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Annecik3535 beyzanurytt inanır mısın aynı şeyi yazıcaktım sabaha kadar uyuyamıyorum boğazıma bir acı su geliyor resmen yakıyo istifra etsem geçer mi diyorum artık nerdeyse zorla istifra etmeyi denicem o derece benimde
incir06 Sade soda iç Sakız çiğne Elma kabuksuz Gaviskon şurup Renie çiğneme tableti Bir çay bardağına yarısına kadar su içine ıkı çay kaşığı karbonat karıştır dibine çökünce suyunu iç
incir06 beyzanurytt hayır bir zararı yok mide rahatsıZı olan babam ve amcamdan öğrenmiştim senelerdir mide yanması şişkinlik gibi şikayetleri olduğunda hemen yapıp içerler çok iyi gelirdi ben de yaptım hamileykn hep Doktorum çok fazla olmayacak şekilde içebilirsin demişti prof dr
Ilba_34 Annecik3535 maalesef ben onu da denedim ilaç içmemek için burada yazılan herşeyi denedim ama midem artık kaldırmadı ve istifa etmeye de başlamıştım o kadar çok asit istifra ettim ki kan kusmaya başlamıştım sonrasında doktora söyledim ilaç yazdı anca onunla sakinliyor midem
goktekizuhre Şuan elinizde şurup yoksa karbonatlı su yapın. Çay bardağının yarısına yakın su ve 1 tatlı kaşığı karbonat koyun. İyice karıştırın. Çözününce için. Hemen rahatlatır. Bir zararı da yok
Xxxmelodi666 goktekizuhre o karbonat bir bende işe yaramadı galiba iğrenç bir tadını çektiğimle kaldım😂