Ferhanferi Kizlar 8gunluk bi bebisim var sutum ilk zamanlar iyiydi şimdi azaldı çekildi çok canım sıkıldı sutum nasıl çoğalır belki bana fikir verirsiniz
TugbaZmn Ferhanferi bol bol su , havuç , birde kimyon tohumu çayı demleyip için ilk gebeliğimde doktorumun tek tavsiyesi üzerine 2,5 yaşına kadar emzirdim 🤗🥰
pnarusluu Ferhanferi bol su canım başka birşey yapma. 2 lt içiyorsan onu 3 lt ye çıkart birde emzirdikten sonra pompa ile sağım yap
Fdmgnr Ferhanferi tahin helva, dereotu, kayısı hoşafı elma hoşafı, tarhana çorbası bol bol içtim yedim ne varsa sezeryandan sonra 3 gün gelmemişti sütüm bunları tükettim
Estmom Hurma+incir+çubuk tarçın+karanfil+kayısı+dut kurusu bunları kaynat blenderdan geçir ve posasıyla tüket farkı göreceksin sadece su olarak bile içsen süt coşuyor
37sedac Ferhanferi birincisi bu cayi onerenler var https://ty.gl/bsm52eo77p İkincisi kkuru dut kaynatipp icersende sut yapiyormus, suyuda bol icerseniz bide az diiye emzirmemezlliik yapmayim oda arz talep iliskisi ne kadar cok emzirirseniz o kadar sutunuz gelir
Ece56 Ferhanferi emzirme danışmanları var belki yardımcı olurlar size. Genelde su için ve çok emzirin diyorlar. Süt bittikçe yerine yenisini üretiyormuş vücut