ilaxidexi ay kızlar az önce çok saçma bir şey için gülme krizine girdim kahkaha atarken birden ağlamaya başladım sonra tekrar güldüm tekrar ağladım derken sanırım 5 dakika böyle geçti. bunu yaşayan başka gebeler var mı? eşimi biraz korkuttum sanırım 😂😂😂😆
Azra8Engin ilaxidexi 15 dk önce ben yaşadım 😁 47 kiloyla hamile kaldım 18+6 hamileyim tartıldım 56 çıktım. Eşimle de iddiaya girdik o 54 kilo tahmin etti ben 55i görmüşümdür dedim baktım 56 bi kahkaha attım sonrasında ağlama geldi sonrasında tekrar kahkaha geldi eşim baya korktu😁😁
ilaxidexi Azra8Engin ay bir yandan rahatladım ama bir türlü ağlama isteği gitmedi içimden zor sakinleştim resmen 😂 yalnız olmadığımı bilmek çok iyi hissettirdi 😅😆
ilaxidexi Adenala süreç uzun daha yarılamadık bile (14+4) inşallah eşlerimiz ruh sağlığını koruyabilir 😂
Adenala ilaxidexi Cezaevinde zaten normal insanlarla muhatap olmuyorum sen de gülüyormusun ağlıyormusun karar ver diyo 😂
ilaxidexi Adenala keşke hamilelik kafası erkeklere de verilse 1 günlüğüne en azından o zaman seslerini çıkarmazlar 😂
Mercimeek ilaxidexi ayy gebeliğin ilk dönemleri çok ağlıyordum kocam elini cebine attı normalde ben nakit para taşımam sevmem de ama o an bana nakit verecek sandım gülmeye başladım peçete çıkartıp burnunu sildi tekrar ağlamaya başladım 😂😂