Cigdembakar Oğlum olacağını öğrendim çok mutluyum ama kıyafet bulamıyorm güzl cicili bicili hep kızlar için süslü yapılmş kıyafetler nerden alışveriş yapabilirm
Haticeyildiz Cigdembakar aslinda erkek bebekler icinde cok guzel seyler var bende hep diyodum ne alicam simdi erkege ne alinir ama varmis ben normal bi bebek magazasina gittim buldum civildede var cok guzel seyler
Dsa Cigdembakar lcw defacto koton hm ve Zara'da çok güzel şeyler var. Geçen hafta baktım pahallı sezon sonunu beklicem nasılsa yarı yarıya düşüyor. Valla Pazar'larda da çok güzel şeyler oluyor. Mağazalara bin basar. İhraç fazlası ürünler mağaza fiyatının 1/3. Birde tabi ki havuzlu han.
Ahmetasafmommms Cigdembakar hm ye kesinlikle bakın ben biçogunu ordan aldım oğluma çok güzel şeyler var birde kotona bakın ebebekde olur gerçekten güzel şeyler var
Eysaa Eminönü'nde Havuzluhan var aradığın herşeyden fazlası mevcut orda ..benimde oğlum olacak Allah nasip ederse herşeyini süslü aldım valla 😁👶🏻
Cigdembakar Haticeyildiz civil yakınlarmda yok ama bajayım lcw ye felan baktm ebebek var bide oraya gidicm saolun
Elfgny Benimde oğlum olucak ilk başta bende öyle düşünüyodum ama çokta güzel şeyler var erkek bebekler için biz tamamladık alışverişini. Berke centerda güzeş şeyler var mesela 😍