GPinar bebisliozlem riske atma kuzum o zaman orada yaptır çünkü bazı cihazlar 20-24 hafta arasında yapıyor bazı cihazlar 19-23 felan olabiliyor.
esmaaykur bebisliozlem 20 - 24 hafta arası yaplıyor ümraniye eğtim arastırna yaptırdım bende zaten randevu zor alınıyor sürekli mhrs takip etmen gerek
msa24 esmaaykur hangi bölümden randevu alınıyor. Kadın doğum mu perinatoloji mi? Doktorum bana yeşil alan açtı ama bir türlü anlayamadım ilkinde de özelde yaptırmıştım randevu bulamadığım için.
bebisliozlem MerVe39- takipliydim ay pardon bana yazdınız sandım. Kimin yazdığına dikkat edemeyecek kadar hastayım şu an :(
Yaseminsglm77 Esraty25 kusura bakmayın yeni gördüm normal muayne oldum sonra doktor önerdi detaylınultrason burda olabilirsin randevu al dedi o şekilde aldım
esmaaykur msa24 sabah 10 gibi dene yada 9 57 falan 182 ara şuan ümraniyede yapılmamaktadır dıyor anlamadım bir arastır diğer hastaneleride
msa24 esmaaykur size cevap verememiştim çok teşekkür ederim. Sizin dediğiniz şekilde Zeynep Kamilden randevu buldum ama arayarak değilde enabız üzerinden ☺️