seymayd Bebeği öğrenmeye ilk gittiğimizde eşimi içeri almadılar farklı doktora randevu aldım onun da aynı şekil yaptığını tüm devlet hastanelerinde alınmadığını söylediler doğru mu acaba babası sonuçta girmesi gerekmez mi
Nesfur41 seymayd 😂😂 almıyorlar gülüm malesef devlete göre bebekleri sadece tek başıma yapmışız gibi davranıyorlar içerde bazen başka kadın hastalar oluyor mahremiyet açısından almıyorlarmışşşş bencede çok aşırı saçma tabi de
Suzan-5656 seymayd kadın doğum olduğu için almıyorlar canım özele gidiyorum o yüzden daha rahat oluyor
Adenala seymayd Ben ilk annemlerin orda gitmiştim keseyi görmeye eşimi almadı doktor kapıya da yazmışlar eşler giremez diye 😄
Bebekkkk seymayd sorma canım Ankara’da odayı geçtim katına bile zor alıyorlardı 😂 ne değişikti aklıma geldikçe ne malmışımda o hastaneye devam etmişim diyorum 😏
Nnoktaa seymayd yoğunluk durumuna göre değişebiliyor. İstanbul zeynep kamil hastanesinde takipliyim bazen eşimi kabul ediyorlar bazen etmiyorlar.
Zeynomsu Benimkini hep aldılar ama zaten benden başka eşiyle gelen yoktu ki. Gerçi ben hastane personeliyim ama alıyorlardı. Çok az gördüm eşli gelen
Melaike2779 seymayd ben Bilecik de yaşıyorum buradaki devlet Hastanesi’ne ilk günden beri eşim benimle birlikte giriyor tıpkı özel hastane gibi ilgileri ben çok memnunum salı günü doğumum olucak hayırlısıyla inşallah ☺️
Polatalemdar seymayd yine sizin eşinizi kapıda bekletmisler buralarda hastanenin o bölgesine erkek sinek giremiyor ki haklılar daha gotumuzu başımızı toplamadan içeri 10tane hasta alıyor Doktorlar inanın daha yatıyoruz içeride 4 kişi bekliyor heryerimiz açık erkekleri o yüzden almıyorlar yani bir dk bile uzun süremez muayeneler. O yüzden özele gidiyorum
Nnoktaa Pemre6634 belirli bir doktor seçmedim. Kime randevu bulursam ona gidiyorum. Her seferinde farklı görüş almış oluyorum.
Zeyasln seymayd 😂😂😂 yasak canım yasak malisef 🤷♀️ şehir hastanesinde bekleme alanına bile almıyorlar
Sdtnrsvn Bende 3 4 farklı doktora gittim almadılar, eşim her anında yanında olmak isterim dediği için özele geçtik. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
seymayd Sdtnrsvn çok şaşırdım ben bu yüzden doktorumu değiştirdim pazartesi aynı şekilde olursa özelden devam edecem