Hazal_124 Arkadaşlar tüpleri bağlatinca çevresine de veya kendinde hamilelik yaşayan varmi ben kordon dan bağlandım ama korkuyorum bebek olur diye korunmaksizin ilişki yaşıyorum
Nesfur41 Hazal_124 Ay diğer yöntemlerde çok duydum ama tüp bağlatıpta hamile kalanı hiç duymadım en temiz iş ya 😂😂
ElifKarata Hazal_124 yani 2 şekilde baglaniyormus net bilmiyorum birinde açılma ihtimali varmis hamile kaliniyormus %1 de olsa diğeri tam anlamiyla tuplere zarar veriyormus açılsa bile tupbebek tedavisi olmadan bebek olmuyormuş.
ElifKarata Hazal_124 bende istiyorum bu benm 2. İlki kız smdi ki erkek bağlarlar mi acaba 28 yasmda devlette zorunlu olmadgi sürece baglamiyorlarmis diye duymuştum
Hazal_124 ElifKarata eşin imza atarsa bağlıyorlar sezeryan mi dogumlarin normalmi canım ben 3. Bebegimi doğum ettim normal doğum Du çünkü sonra 1 yaşına gelince bağlandım ufak bir operasyonla korkulacak gibi değil sadece iki dikisin oluyor Bi sıkıntı yaşanmıyor
Hazal_124 ElifKarata daha iyi ya doğumla beraber bağlarlar canım ekstra bir ameliyat olman gerekmez sen doğum doktoruna soyluceksin eşin de sen doğuma girerken imza atacak sezeryan la bağlarlar tüpleri