Meryyy Kızlar adrtime göre bebegim geriden gelıyor. Adete göre hesaplandıgında 6 haftalk olması gerekıyo ama 4 haftalıkmıs henuz bebegım. Kesesini yeni gördük. Bu bir sorun mu sizce
meltemocak Meryyy geç döllenme olabiliyo canım zamanla tamamlar gününü arkadasiminkide 1 hafta kadar geriden geliyodu şimdi gününü tamamladi
Smiley87 Meryyy bu haftada ultrason hesabı da çok sağlıklı olmuyor .benim 2 hamileliğimde de ilk kontrol de geriden gelmişti sonra gününü yakalıyor
Hbsanneoluyo Meryyy say a göre 33 haftalık olmam gerekirken 29 haftalığım cnm Yani 2ay adet olmadım ama 1aylık hamileydim bazen oluyomuş böyle şeyler ben bir ayı kafama takmadım boşver sende iki haftayı takma😇
Mervedrn Hayır sorun değil geç döllenme olmuştur. 3 haftadan fazla fark olursa, ultrasondan 3 hafta geride ve ya 3 hafta önde olursa sorun aramaya başlanıyor gebelik şekeri ve ya başka bir durum var mıdır diye. Benimde 2 hafta geriden geliyordu ancak 29 haftada yakaladı haftasınu. Genelde yavaş yavaş yakalıyor zamanını😊
Tgbatem Benimde tarih farklıhdı geç döllenmeden dolayı ilerleyen haftalarda gelişim geriliği diye görünmemesi için adet tarihimi ileri tarihe aldı dr um
Asiiye Meryyy ilk zamanlar bana farkli farkli doktora gitmistim biri baska biri baska demisti ayni senin gibi takilma ilerleyen zamanda ayrintili ultrasonda önde cikti sen bol süt yogurt yumurta saglikli gunluk ye meyve bol su ic folik asit yada imon omega 3 vitamin var bunlari soyle doktora gelisir merak etme
Mortutku Meryyy yok canım sorun değil bebeğin geç döllenmiştir benimde öyle 1 Mayıs adet tarihim olmasına rağmen doktor düzeltme yaptı 12 Mayıs kabul ettik.Şu anda 31 haftalığım 33 olmam gerekiyordu çok şükür sağlıklı bebeğim