Mhndskz 20 haftalik hamileyim 2 haftadir disardan cok net hissediyorum hareketlerini ve hic durmuyodu ama 2 gündür toplasan 6 7 kere hareket etti doktora gitmelimiyim sizce normalde cok hareket ediyodu simdi 3 4 saattir hissetmiyorum sabah hareket etti ama
Yagizinannesi_ Mhndskz Bende 23 haftalığım 16 haftalıktan beri düzenli hissediyorum geçen 2 gün hareket etmedi desem yeridr panik yapma kahve iç çikolata ye azda olsa hissedersin sorun olmqz normaldir
yenimama Mhndskz salam 19 haftaligim bendede oluyor bazen 2 gun hiss etmiyorum cok korkuyorum biseymi oldu bazende gun icinde 1 ya 2 kere hiss ediyorum cok azz diwardan hic hiss edilmiyor
Minigiim-vebenn52 Bu haftalarda düzenli olmaz zaten hareketleri yerine bağlı olarak hissedemiyor olabilirsin o haftalarda bir gün hissedip bir gün hissetmezdim ama 25 ten sonra düzenli günde on kere hareket etmesi gerekiyor doktor da böyle demişti
Mhndskz Minigiim-vebenn52 Minigiim-vebenn52 anladim olabiliyor yani boyle demi bende biraz korktum açıkçası hissedemeyince ya birşey olduysa diye doktora gitmelimiyim bilemedimde
Mhndskz Yagizinannesi_ seker ve cikolata yedim ama suan etki etmedi ama sabah hareketini hissettim birşey olsaydi hic etmezdi diye dusunuyorum ya inşallah birsey yoktur bosuna endiseleniyorumdue
Mhndskz yenimama bu haftalarda olabiliyor diyolar çoğu yerde ama insan ister istemez endişeleniyor umarim bebislerimiz sağlıklıdır bir sorun yoktur 🤗
Mhndskz Minigiim-vebenn52 peki acile gitsem bakarlarmi hastane cok yakin aklimda kalicagina gitsemmi diyorum ultrason falan bakarlar belki en azından rahatlariz
Minigiim-vebenn52 Mhndskz gittiğiniz hastanenin acilinde varsa ultrason bakarlar arayın gitmeden boşuna gitmeyin bazı hastanelerde yok çünkü