Pol_en Kızlar biraz sohbet edelim istedim 🙈 77 ile hamile kaldım 26. Haftam ve 85 kiloyum normalde çoğu hamile bacaktan kalçadan kilo almıyor çok fazla ben bacaktan da aldım ve aşırı kafaya takıyorum kilolarımı Allah bilir doğuma kadar nasıl olacağım 🙁🙁
ecembugra53 Pol_en kuzum hamur işi gece yemekten boş yemekten uzak dur kendin için değil bebek için ye devamlı
dnzmom_ Pol_en hiç üzülme bende 15 kg aldım ve daha 26 haftadayım ve hep bacaktan, popodan aldım çünkü önüme geleni yedim kendimi durdurmadım maalesef doğumdan sonra bi şekilde vermek zorundayız yapacak bişey yok daha doğuma çok var kim bilir kaç kg daha alıcam 😕
Seymoshh Pol_en bende 76 ile hamile kaldım 33+1 haftalık bebeğim ve 80 kiloyum henüz bende aşmamaya gayret ediyorum gece atıştırmam asla yok gün içinde sıvı alımına çok dikkat ediyorum ekmeği kahvaltıda tüketip akşam sadece yemek yiyorum aralarda muhakkak meyve kuruyemiş atıştırıyorum ben bide üst üste gebe kaldım 1 yaş araları olacak ve ilkinin doğum kilolarının üzerine geldi bu kilolar😭
altnbebek İlk hamileligimde bende çok almistim fakat şuan iradeli gidiyorum 77 ile hamile kaldım 5, ayimdayim 2 kilo tek aldım akşamları yememeye dikkat et hamur işinden uzak dur ve bol su iç ödem kapmamak için